Bagaimana saya tahu saya mempunyai masalah ketagihan?
Ambil ujian penilaian ini.
1800819047 +60123269613
SEBUAH PROJEK KOMUNITI OLEH SOLACE

Objektif kami adalah untuk menyediakan rawatan secara saintifik yang mampu diperolehi oleh semua orang.

Sanctuary menawarkan kaedah rawatan berasaskan sains dan kemanusian oleh pasukan yang berdedikasi tinggi untuk memulihkan pesakit-pesakit di pusat ini.

OUR FACILITIES
SEBUAH PROJEK KOMUNITI OLEH SOLACE

Sanctuary menawarkan kaedah rawatan berasaskan sains dan kemanusian oleh pasukan yang berdedikasi tinggi untuk memulihkan pesakit-pesakit di pusat ini.

Kami telah melihat, menemui dan mendengar tentang mereka yang mengalami masalah ketagihan. Tetapi tidak ramai yang berjaya merawat ketagihan mereka dan meneruskan kehidupan yang normal. Kami telah memperuntukan masa yang lama untuk meniliti dan memahami punca disebalik masalah ketagihan dan kenapa penagih kembali menagih walaupun mereka sedar tentang akibat-akibat negatifnya.

Memahami bahawa masalah ketagihan adalah satu penyakit yang berhubung kait dengan ‘sistem ganjaran otak’ telah membantu kami menerokai pendekatan yang lebih sesuai dalam program rawatan kami. Kini, kami berjaya membantu mereka yang mengalami penyakit ini untuk mengatasi nafsu dan kelemahan mereka untuk mengawal kecanduan serta belajar menguruskan kehidupan agar dapat berfungsi sebagai ahli masyrakat yang positif.

Sanctuary adalah sebuah projek komuniti oleh Solace yang menawarkan rawatan berasaskan sains untuk mereka yang menderita masalah ketagihan.


BACA SELANJUTNYA

POLISI MAKLUMAT PERIBADI

Sanctuary mengamalkan polisi perlindungan maklumat peribadi yang ketat, di lokasi dan dalam talian.

Kami menghormati rahsia mereka yang mendapatkan rawatan ni pusat kami. Kami tidak akan menjual, menyewakan atau membenarkan sebarang maklumat peribadi pesakit di pusat rawatan mahupun pengunjung laman web kami kepada mana-mana pihak ketiga. Sebarang maklumat yang diberikan kepada kami akan dipelihara dan tidak akan diekploitasi tanpa kebenaran pemilik maklumat tersebut.

BACA SELANJUTNYA

MORE INFO

DAPATKAN RAWATAN HARI INI

HUBUNGI KAMI: 1800819047


Ingin mendapatkan rawatan untuk diri anda atau seseorang?

Kami sedia membantu.