Bagaimana saya tahu saya mempunyai masalah ketagihan?
Ambil ujian penilaian ini.
1800819047 +60123269613
TENTANG SANCTUARY

Sanctuary mempunyai pasukan yang berpengetahuan mendalam dalam menggunakan rawatan secara sains kemanusiaan di Malaysia untuk merawat masalah ketagihan.

Dr Prem Kumar Shanmugam

Pengarah Klinikal dan Ketua Pegawai Eksekutif

Saya telah membina kerjaya profesional mempelajari tentang ciri-ciri halus masalah kecanduan yang membingungkan ini melalui pengalaman hidup saya berjuang melawan ketagihan dan berupaya mengawalnya. Saya ingin berkongsi rasa gembira saya apabila berjaya pulih dari ketagihan dengan semua lapisan masyarakat. Kini, saya mengetuai satu pasukan klinikal yang berwibawa yang menggunakan pendekatan berasaskan saintifik dan bukti untuk mencapai matlamat Sanctuary dalam membantu seseorang itu hidup untuk erti kehidupan sebenar.

Prem merupakan salah seorang ahli pengasas dan Pengarah Serantau Lembaga Pensijilan Asia Pacific (Asia Pacific Certification Board, APCB).APCB bertanggungjawab dalam memberi pengesahan kepada kaunselor/ahli terapi penagihan di rantau Asia Pasifik. Prem juga merupakan pengasas dan Presiden Persatuan Psikoterapi dan Kaunseling Singapura.


DAPATKAN RAWATAN HARI INI

HUBUNGI KAMI: 1800819047


Ingin mendapatkan rawatan untuk diri anda atau seseorang?

Kami sedia membantu.